Go Back
הדפס

ארטיק יוגורט פירות יער

מצרכים

  • 400 מ"ל יוגורט 1.7% למרקם יותר קרמי השתמשו באחוז שומן גבוה יותר
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית מחית וניל
  • 2 כוסות פירות יער אפשר גם קפוא אם הפירות גדולים אפשר לפרוס לחצאים

הוראות הכנה

  1. מכינים את היוגורט: מערבבים בקערית יוגורט, דבש ומחית וניל עד לאיחוד מלא.

  2. מניחים פירות בתחתית כל תבנית, יוצקים מעל יוגורט עד למחצית התבנית. מניחים עוד פירות ומכסים ביוגורט. שימו לב למלא את התבנית עד 1/2 ס"מ מהקצה, הארטיקים מתפשטים בזמן ההקפאה.

  3. מעבירים לפריזר ל-6 שעות לפחות.