Go Back
הדפס

ארטיק יוגורט דובדבן

מצרכים

  • 400 מ"ל יוגורט 1.7%
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית מחית וניל
  • 2 כוסות דובדבנים מגולענים אפשר קפואים
  • 4 כפות מי סוכר *בהערות כתוב איך מכינים

הוראות הכנה

  1. מכינים את היוגורט: מערבבים יוגורט, דבש ווניל.

  2. מכינים את מחית הדובדבנים: טוחנים בבלנדר או מעבד מזון את הדובדבנים ומי הסוכר. טוחנים עד למרקם שאוהבים, אני אוהבת שמרקם מעט צ'אנקי עם חתיכות דובדבן. ומעבירים לקערה.

  3. מוסיפים את היוגורט למחית הדובדבן ומקפלים פנימה. כדי לקבל יוגורטים יפים יותר חשוב לא לערבב יותר מדי.

  4. יוצקים מהתערובת לתבניות הארטיקים ומוודאים שממלאים כל תבנית עד 1/2 ס"מ מהשפה. נועצים מקל במרכז הארטיק ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.

הערות

הכנת מי סוכר: ממיסים 2 כפות סוכר בכוס מים רותחים ומערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין