Go Back
הדפס

סטייק כרוב עם רוטב ירוקים נהדר

מצרכים

  • 1 ראש כרוב בינוני
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • 1 חופן עגבניות שרי

רוטב הירוקים

  • 1/2 צרור כוסברה שטוף ובלי החלק הקשה
  • 1/2 צרור פיטרוזיליה שטוף ובלי החלק הקשה
  • 2 שיני שום קלופות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3-4 כפות מים
  • 1 כפית אבקת צ'ילי טחון יבש

הוראות הכנה

  1. מורידים את שני העלים הראשונים של הכרוב ופורסים לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ.

  2. מחממים מחבת פסים על אש גבוה.

  3. מברישים את רצועות הכרוב בשמן זית משני צדדיו.

  4. מניחים את כמה פרוסות כרוב מוברש על המחבת החמה צולים 3-4 דקות עד שהחלק התחתון מתרכך מעט ומזהיב. הופכים וצולים את הצד השני עוד 3-4 דקות ומורידים מהאש.

  5. מוסיפים את עגבניות השרי וצולים עד להזהבה.

מכינים את רוטב הירוקים

  1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד שמתקבל מרקם חלק.

  2. מניחים את הסטייקים על מגש ומפזרים את עגבניות השרי מסביב. יוצקים מעט מהרוטב על כל סטייק ומגישים.