מורידים את שני העלים הראשונים של הכרוב ופורסים לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ.
מחממים מחבת פסים על אש גבוה.
מברישים את רצועות הכרוב בשמן זית משני צדדיו.
מניחים את כמה פרוסות כרוב מוברש על המחבת החמה צולים 3-4 דקות עד שהחלק התחתון מתרכך מעט ומזהיב. הופכים וצולים את הצד השני עוד 3-4 דקות ומורידים מהאש.
מוסיפים את עגבניות השרי וצולים עד להזהבה.
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד שמתקבל מרקם חלק.
מניחים את הסטייקים על מגש ומפזרים את עגבניות השרי מסביב. יוצקים מעט מהרוטב על כל סטייק ומגישים.