לשקית זיפ לוק מכניסים את התבלינים והשמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת משחה.
מכניסים פנימה את נתחוני העוף ומערבבים ("כאילו" לשים) את השקית, עד שכל נתחוני העוף עטופים במשחה.
מחממים מחבת פסים על אש גבוה, מנמיכים לאש בינונית וצולים את נתחוני העוף כך שישחימו ויתבשלו היטב מכל הצדדים.
מוציאים מהמחבת לצלחת ומצננים מעט.
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה.
סוחטים מעל לימון שלם, מערבבים ומגישים.
אפשר לארוז את הסלט בקופסה ולקחת איתכם למשרד בקלות.
בישול קינואה:
מרכיבים:
1/2 כוס קינואה אדומה
1 כוס מים
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
מניחים בסיר את הקינואה, המים והמלח.
מחממים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. נותנים לקינואה להתבשל כעשר דקות או עד שכל המים נעלמו לגמרי.
מורידים מהאש ומשאירים מכוסה עוד 5 דקות, פותחים את הסיר ומערבבים עם מזלג כדי שהקינואה תשאר אוורירית ולא יווצרו גושי קינואה ענקיים.