מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרמנט.
מכניסים לקערה גדולה את כל מרכיבים הנאגטס ולשים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
משמנים את תבנית האפייה המרופדת בספריי שמן.
מניחים בצלחת רחבה את הקמח.
עם ידיים מעט רטובות, יוצרים נאגטסים בגודל של כחצי כדור פינג פונג. מעבירים לצלחת עם הקמח ומצפים כל נאגט בקמח מכל הצדדים ומעבירים לתבנית. חוזרים על הפעולה עד שנגמרת העיסה.
מרססים את הנאגטסים בספריי שמן ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד להזבה. חשוב להפוך את הנאגטס באמצע האפייה על מנת שכל הצדדים יאפו שאופן שווה.
מגישים חם!