לקערת מיקסר עם וו לישה מכניסים קמח, שמרים וסוכר.
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים לאט את השמן ואז המים בהדרגה.
לשים 2 דקות ומוסיפים את המלח, וממשיכים ללוש עוד 4 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 25 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים ל-12 חלקים שווים, כל חלק שוקל 50 גרם.
מכל חלק יוצרים גליל ארוך ואז עושים קשר פשוט במרכז.
מניחים את הלחמניות על תבנית תנור מרופדות בנייר אפייה, במרחק של כ-4 ס"מ אחת מהשנייה.
מכסים במגבת נקייה ומתפיחים את הלחמניות במשך 25-30 דקות או עד שהן כמעט מכפילות את נפחן. בינתיים מחממים תנור ל-190 מעלות.
מברישים את הלחמניות התפוחות בחמאת השום המומסת בעדינות ומפזרים מעל פיטרוזיליה קצוצה.
אופים במשך 15-20 דקות או עד שהלחמניות תפוחות וזהובות.
כשהלחמניות מוכנות, מכסים אותן (בתוך תבנית האפייה) במגבת, עד שהן מצטננות לגמרי.
הכנת חמאת שום: ממיסים 2 כפות חמאה במיקרו, מוסיפים 2 שיני שום כתושות ומערבבים.