Go Back
הדפס

סורבה מנגו נענע וליים

מספר מנות 6 כדורי סורבה

מצרכים

  • 3 כוסות קוביות מנגו 3-4 מנגואים
  • מיץ מליים אחד
  • 2 כפיות סוכר
  • 3 כפיות מים רותחים
  • 2 כפיות מייפל
  • 2 גבעולי נענע מפורקים לעלים

הוראות הכנה

  1. מקפיאים את המנגו בשקית זיפ לוק ללפחות 3 שעות.

  2. מכינים מי סוכר: ממיסים את הסוכר במים רותחים.

  3. מכניסים את המנגו הקפוא, מיץ הליים, מי הסוכר ועלי הנענע לבלנדר או מעבד מזון.

  4. לטחון את המרכיבים 5-6 דקות או עד לקבלת מרקם סורבה. יכול להיות שאם אתם טוחנים את המרכיבים בבלנדר תצטרכו לעצור מדי פעם ולגרוף את הסורבה מהדפנות.

  5. מגישים מיד או מאחסנים בכלי אטום בפריזר עד חודש.