Go Back
הדפס

צזיקי אמיתי ממש כמו ביוון

מצרכים

  • 1 מלפפון
  • 2 כפיות שמיר קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתוש אפשר גם פחות
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כף שמן זית
  • 200 מ"ל יוגורט 1.7% אפשר גם יותר שמן אם אוהבים
  • 1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. שוטפים את המלפפון ומגרדים על פומפיה. מכניסים לתוך מגבת או בד חיתול וסוחטים היטב מכל הנוזלים.

  2. מכניסים את כל המרכיבים לקערית בינונית ומערבבים היטב עד לאיחוד.

  3. הצזיקי הכי טעים ביום ההכנה, אבל נשמר היטב במקרר במשך 3 ימים.