Go Back
הדפס

לביבות תירס שילדים ומבוגרים אוהבים

מספר מנות 16 לביבות בינוניות

מצרכים

  • 1 כוס חלב אפשר גם צמחי
  • 1 כף חומץ
  • 1 כוס קמח תירס פולנטה
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית צ'ילי יבש גרוס לא חובה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כוס גרגרי תירס

הוראות הכנה

  1. מוסיפים את החומץ לחלב, מערבבים ומניחים בצד.

  2. מערבבים בקערה את היבשים.

  3. מוסיפים את גרגרי התירס והרטובים ומערבבים היטב.

  4. מחממים מחבת טפלון נון סטיק ומנמיכים את החום לנמוך.

  5. יוצקים פנימה כף מהבלילה ויוצרים לביבות. מטגנים את הלביבות עד שנוצרות בועות והופכים ממשיכים לטגן עוד דקה או עד שהלביבה מוכנה ומורידים מהאש.

  6. מגישים חם.

הערות

מומלץ להגיש עם צזיקי אמיתי וירקות טריים חתוכים.