Go Back
הדפס

לביבות קישואים אפויות

מספר מנות 12 לביבות

מצרכים

  • 3 קישואים בינוניים כ-700 גרם
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם אני השתמשתי בפאנקו
  • 1/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מגרדים את הקישואים בפומפיה. מניחים במגבת מטבח נקייה וסוחטים היטב עד שכל הנוזלים יוצאים.

  3. מכניסים לקערה את הקישואים המגורדים והסחוטים ואת כל יתר המרכיבים. מערבבים היטב.

  4. משמנים מעט את הידיים ויוצרים 12 לביבות שוות בגודלן ומניחים על נייר האפייה.

  5. אופים בתנור 20-25 דקות או עד להזהבה. מומלץ להפוך את הלביבות באמצע האפייה כדי לקבל מרקם קריספי אחיד.