מחממים שמן בסיר גדול על אש גבוה ומוסיפים פנימה את חזות העוף. צורבים משני הצדדים ויוצקים פנימה את המים.
מביאים את הסיר לרתיחה ומקפים את הקצף.
מוסיפים פנימה את עלי הדפנה והירקות ומבשילים ביחד 7 דקות.
מוציאים את חזות העוף מהסיר ומצננים מעט. בעזרת מזלג וסכין מפרקים את העוף לרצועות דקות.
מוציאים את עלי הדפנה מהביר.
מוציאים מצקת אחת של נוזל מהסיר לקערה ומוסיפים פנימה את הקורנפלור. מערבבים היטב עד שנמתקבל נוזל חלק ומעט סמיך, שופכים לסיר תוך כדי ערבוב.
ממשיכים לערבב את המרק ומוסיפים לאט לאט את הביצים הטרופות.
מחזירים את רצועות העוף לסיר, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חמש דקות.
מגישים חם. מומלץ לקשט את הצלחת בבבצל ירוק קצוץ.