מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
בכלי נפרד טורפים ביצה. מוסיפים פנימה חלב, שמן זית ומחית וניל וממשיכים לטרוף.
מוסיפים את הרטובים אל היבשים ומערבבים רק עד איחוד. זה ממש בסדר אם יש מעט גושים בבלילה.
מחממים טוב מחבת טפלון או נונן סטיק, בעזרת מצקת או כף יוצקים בלילה למחבת ומטגנים עד שנוצרות בועיות על פני הפנקייק. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה, דקה או עד שהפנקייק מתנפח.
חוזרים על הפעולה שוב ושוב עד שמסיימים את הבלילה.
מגישים חם.