Go Back
הדפס

פילה אמנון בתנור עם רוטב ירוקים מקפיץ

מספר מנות 3 מנות

מצרכים

  • 6 פילה אמנון מפולטים ונקיים
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל

לרוטב הירוקים

  • 1/2 צרור פיטרוזיליה קצוץ דק
  • 1/2 צרור כוסברה קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות דק דק
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מים
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מניחים את פילה האמנון על תבנית האפייה ומברישים בשמן זית.

  3. מפזרים מעל מעט מלח ופלפל ואופים 15 דקות או עד שהפילטים מזהיבים בקצוות.

  4. בזמן שהפילטים בתנור מכינים את הרוטב: מכניסים את כל המרכיבים לקערה בינונית ומערבבים היטב. טועמים ומממליחים עוד אם צריך.

  5. מוציאים את הדגים מהתנור, מניחים על צלחת ויוצקים מעל את הרוטב.