בקערה גדולה מערבבים קמח מנופה, סוכר, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
בכלי נפרד טורפים חלב, רסק תפוחים, שמן ווניל.
מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד לאיחוד. אל תערבבו יותר מדי, אחרת הדונאטס יצאו דחוסים מאוד.
בעזרת כפית או שקית זילוף, מעבירים את הבלילה לתבנית דונאטים משומנת. אופים על 180 מעלות 15-17 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש ועם מעט פירורים.
אפשר לאכול ישר מהתבנית או לאחסן בקופסה אטומה במקרר עד 4 ימים.