Go Back
הדפס

דונאטס טבעוניים אפויים

מספר מנות 18 דונאטים בינוניים

מצרכים

  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 קורט מלח
  • 114 גרם רסק תפוחי עץ אפשר גם בננה מעוכה
  • 1 ו-1/4 כוס חלב סויה במתיקות מופחתת או כל חלב צמחי שאוהבים
  • 1 כפית מחית וניל או 2 כפיות תמצית וניל
  • 3 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים קמח מנופה, סוכר, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.

  2. בכלי נפרד טורפים חלב, רסק תפוחים, שמן ווניל.

  3. מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד לאיחוד. אל תערבבו יותר מדי, אחרת הדונאטס יצאו דחוסים מאוד.

  4. בעזרת כפית או שקית זילוף, מעבירים את הבלילה לתבנית דונאטים משומנת. אופים על 180 מעלות 15-17 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש ועם מעט פירורים.

  5. אפשר לאכול ישר מהתבנית או לאחסן בקופסה אטומה במקרר עד 4 ימים.