Go Back
הדפס

המדריך להכנת סמודי בול

מספר מנות 1 סמודי בול

מצרכים

לסמודי

  • 1 כוס קוביות בננה קפואות כבננה גדולה חתוכה וקפואה
  • 1/2 כוס אוכמניות קפואות
  • 1/4 כוס חלב שקדים או כל חלב אחר שאוהבים

טופינגז

  • 1 קרמבולה פרוסה דק
  • 5 שקדים טבעיים קצוצים
  • 2 כפיות פולי קקאו קוקו ניבס
  • 1 כפית חמאת בוטנים
  • מעט שבבי קוקוס ממש פיזרתי 3-4 מעל

הוראות הכנה

  1. מכניסים למעבד מזון או בלנדר עוצמתי את כל מרכיבי הסמודי וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. אם ממש קשה לכם להגיע למרקם, אתם יכולים להפסיק כל 30 שניות, לגרוף את הפרורים מהדפנות ולהמשיך לטחון. אפשר גם להוסיף כף או שתיים של נוזל.

  2. מעבירים את הסמודי לקערה ומשטחים יפה עם גב של כף.

  3. מסדרים את הטופינגז מעל ומגישים מיד.