מכניסים לקערה גדולה לפי הסדר מלח, קמחים ושמרים. ומעררבים היטב.
בקערית קטנה מעררבים את החלב הפושר והחלמון.
מוסיפים את הרטובים ליבשים ומעררבים עד לאיחוד.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת ומניחים לשמרים להתחיל לעבוד. מחכים כשעה או עד שמופיעות המון בועות על שטח הפנים של הבלילה.
בנתיים מקציפים את חלבון הביצה עד שנוצר קצף יציב מאוד.
מקפלים 1/2 מכמות הקצף לבלילה שסיימה לנוח, עד לאיחוד. מוסיפים את שארית הקצף ומערבבים שוב על להטמעת הקצף בבלילה.
מחממים מחבת גדלוה שטוחה ומרססים בסרפיי שמן. יוצקים כף מהבלילה למחבת וחוזרים על הפעולה עד שהמחבת מלאה בפנקייקים, ארבעה עד חמישה פנקייקים בכל נגלה. כשבועות מופיעות על שטח הפנים של הפנקייק הופכים אותו ומטגנים עוד כדקה.
כשהבלינים מוכנים מכינים את הממרח: מערבבים לבנה, שמיר ומלח.
מורחים כל בליני בגבינה, מניחים מעל פרוסת לקס מגולגלת מקשטים בקוויאר אדום ומניחים מעל מעט שמיר לקישוט.