מכניסים לסיר קטן קינואה ומים, מביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומכסים במכסה. מבשלים 12 דקות, מכבים את האז ומשאירים את הסיר סגור ל-5 דקות נוספות. פותחים את הסיר ובעזרת מזלג מערבבים את הקינואה כך שלא תידבק לגושים.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומתיזים ספריי שמן.
מקלפים את הבטטה, מסירים את הקצוות וחותכים לקוביות בגודל של כסנטימטר על סנטימטר.
מעבירים את קוביות הבטטה ועגבניות השרי לתבנית האפייה. אופים בתנור 15-20 דקות או עד שהבטטות מזהיבות והעגבניות מתחילו להתכווץ מעט.
מתחילים מקינואה בבסיס.
מעל מעמיסים עלי רוקט, עלי תרד ופרחי ברוקולי.
מניחים קוביות בטטה ועגבניות שרי ליד.
מוסיפים את האבוקדו ולידו את הביצים.
מתבלים במעט לימון ומלח.