Go Back
הדפס

המדריך להכנת שניצל אפוי בתנור

זמן הכנה 10 דקות
משך הבישול 25 דקות
סה"כ זמן הכנה 35 דקות

מצרכים

  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף תבלין קייג'ון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 קילו פילה עוף
  • 3/4 כוס פירורי לחם פאנקו או פירורי לחם מוזהבים
  • ספריי שמן

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. מערבבים בקערה גדולה שמן ותבלינים.

  3. מוסיפים את פילה העוף ומערבבים עם הידיים, כך שכל הנתחים יעטפו היטב בתערובת השמן.

  4. מניחים את פירורי הלחם על צלחת רחבה.

  5. מצפים כל נתח פילה משומן בפירורי הלחם, כך שיעטף היטב מכל הצדדים.

  6. מניחים את הנתח המשומן ומצופה בתבנית מצופה בנייר אפייה.

  7. אופים 25 דקות, אפשר להעביר למצב גריל בחמש דקות האחרונות של האפייה.

    מומלץ להפוך את השניצלים בתנור באמצע האפייה.

  8. מגישים חם!!