Go Back
הדפס

טורטייה

מספר מנות 7 טורטיות

מצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 3/4 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 200 מ"ל מים רותחים

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה.

  2. לשים 10 דקות. אם תוך כדי שמים לב שהבצק דביק מדי מוסיפים עוד 1-3 כפות קמח כוסמין. הבצק אמור להתנתק מהקערה תוך כדי לישה.

  3. מוציאים את הבצק מהקערה מתיזים מעל ספריי, מכסים בניילון נצמד ומגבת ונותנים לו לנוח 30-60 דקות.

  4. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים בגודל שווה. מגלגלים כם חלק לכדור ומרדדים על משטח מקומח.

  5. מעבירים למחבת גדולה וחמה וצולים 2-3 דקות מכל כיוון. צריך להפוך את הטורטיה במחבת כשמתחילות להיווצר בתוכה בועות אוויר.

  6. את הטורטיה המוכנה מעבירים למגבת כשהיא עוד חמה ומכסים היטב. חשוב לשמור את הטורטיות המוכנות במגבת כדי שלא יתייבשו.