Go Back
הדפס

טורטיה מגולגלת עם פילה עוף ואבוקדו

מספר מנות 2 טורטיות

מצרכים

  • 4 נתחי פילה עוף
  • מלח פלפל לתיבול
  • ספריי שמן
  • ממרח חומוס עדיף ביתי
  • עלי תרד טריים
  • 1/2 אבוקדו פרוס דק
  • 1 עגבנייה פרוסה דק
  • 2 טורטיות

הוראות הכנה

מכינים את פילה העוף

  1. מתבלים את הנתחים במלח ופלפל.

  2. מחממים מחבת פסים ומרססים בספריי שמן.

  3. מניחים את הנתחים על המחבת וצורבים. הופכים את הנתחים כשהשוליים מתחילים להלבין וצולים עוד2-3 דקות מהצד השני.

  4. מורידים מהאש, מצננים מעט ופורסים לרצועות.

מכינים את הטורטיות

  1. מורחים חומוס על החצי התחתון של הטורטיה.

  2. מניחים מעל פרוסות פילה, עלי תרד, אבוקדו ועגבניות.

  3. מגלגלים את הטורטיה. מגלגלים חצי דרך, מקפלים את הצדדים פנימה וממשיכים לגלגל עד הסוף.