מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פקגמנט.
מפרקים את הברוקולי לפרחים, מניחים בקערה חסינה למיקרו עוטפים בניילון נצמד ומאדים במיקרו עד לריכוך, 8-10 דקות. ומצננים מעט.
קוצצים את הבצל והשום.
קוצצים את הברוקולי למרקם פירורי. אני השתמשתי בקוצץ ירקות, אבל אפשר גם עם סכין חדה.
מכניסים לקערה גשולה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
עם ידיים משומנות, יוצרים מיני שניצלים ומניחים על תבנית האפייה.
אופים 15-20 דקות או עד שהשניצלים מזהיבים. אפשר ואף מומלץ להפוך את השניצלים באמצע האפייה.
מגישים חם.
אפשר לשמור במקרר בקופסה אטומה עד 4 ימים.