Go Back
הדפס

גרנולה כוסמת ירוקה

מצרכים

  • 1 ו-1/2 כוסות כוסמת ירוקה
  • 1 ו-1/2 כוסות שיבולת שועל עבה
  • 3/4 כוס אגוזים שאוהבים אני השתמשתי באגוזי לוז ופקאנים
  • 1/2 כוס שבבי קוקוס לא חובה
  • 1 כפית קינמון
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 כפית מלח מאלדון או גס
  • 1/2 כוס רסק תפוחים או 1 בננה מעוכה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס דבש או מייפל או סילאן לגרסה טבעונית

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה, חשוב שכל היבשים יעטפו ברטובים.

  3. משטחים את התערובת בתבנית האפייה.

  4. אופים 20-30 דקות, מומלץ לערבב פעם בכמה דקות כדי שהאפייה תהייה אחידה.. הגרנולה מוכנה כשהיא זהובה.

  5. מצננים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה.

  6. שומרים על השיש.