ממיסים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום מעל לסיר מלא במים מבעבעים.
מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.
יוצקים את השוקולד לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה דקה ואחידה עם מרית סיליקון.
מפזרים מעל את האגוזים, הבננות והעוגיות הקצוצים.
מפזרים מעל מלח מלדון וצ'ילי.
ומעבירים למקרר ללפחות חצי שעה.
מוציאים מהמקרר כשהשוקולד מתקשה לגמרי ושוברים לחטיפים בגודל רצוי עם הידיים, אפשר לחתוך גם עם סכין.
מאחסנים בקופסא אטומה בפריזר או במקרר.