Go Back
הדפס

חטיפי שוקולד עם הפתעות קראנצ'יות

מצרכים

  • 300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים
  • 1/2 כוס בננות צ'יפס מיובשות קצוצות
  • 3 עוגיות לוטוס קצוצות
  • 1 כפית מלח מלדון
  • 1 כפית צ'ילי יבש לא חובה

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום מעל לסיר מלא במים מבעבעים.

  2. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  3. יוצקים את השוקולד לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה דקה ואחידה עם מרית סיליקון.

  4. מפזרים מעל את האגוזים, הבננות והעוגיות הקצוצים.

  5. מפזרים מעל מלח מלדון וצ'ילי.

  6. ומעבירים למקרר ללפחות חצי שעה.

  7. מוציאים מהמקרר כשהשוקולד מתקשה לגמרי ושוברים לחטיפים בגודל רצוי עם הידיים, אפשר לחתוך גם עם סכין.

  8. מאחסנים בקופסא אטומה בפריזר או במקרר.

הערות

  • אפשר להחליף את אגוזי הלוז בכל אגוז קלוי ללא תוספת מלח שאוהבים
  • אפשר להוסיף לשוקולד גם 1/2 כפית אבקת צ'לי יבש