Go Back
הדפס

עוגיות קוואקר מושלמות שילדים אוהבים

מצרכים

  • 190 גרם קוואקר
  • 200 מ"ל יוגורט 1.7%
  • 2-4 כפות סוכר תלוי כמה אתם אוהבים מתוק
  • 2 כפות שמן
  • 1 ו-1/2 כפיות קינמון

הוראות הכנה

  1. טוחנים את הקוואקר במעבד מזון חזק.

  2. מכניסים לקערה את הקמח, יוגורט, שמן, סוכר וקינמון.

  3. מערבבים עם כף עד שמתחיל להתאחד ואז עוברים ללישה עד שנוצר כדור בצק אחיד וחלק. אם הבצק נראה לכם רטוב מדי אפשר להוסיף 1-3 כפות קמח.

  4. מקמחים משטח עבודה, מניחים עליו את כדור הבצק ומשטחים לדיסק. מפזרים מעט קמח מעל ומרדדי לעלה בעובי 1/2 ס"מ.

  5. קורצים עוגיות בצורה שאוהבים.

  6. את השאריות מגלגלים לכדור ומרדדים שוב, קורצים עוגיות וחוזרים על הפעולה עד שנגמר הבצק.

  7. מעבירים את העוגיות לתנור ואופים על 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

  8. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים בקופסה אטומה על השיש.

הערות

חשוב למדוד את כמות הקוואקר במשקל ולא בכוסות.
מומלץ לטחון עוד 2 כפות קוואקר כשמכינים את הקמח, התוספת תשמש אותנו לקימוח משטח העבודה בזמן הרידוד.