לבלנד עוצמתי או מעבד מזון מכניסים אגוזי מלך, שקדים, תמרים, קקאו ומלח גס.
טוחנים את המרכיבים עד משתקבלת עיסה פירורית.
מעבירים את העיסה לתבנית 20X20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה.
מעבירים לפריזר לקרור לחצי שעה.
מכינים את הגנאש: בקערית עמידה למיקרו מניחים את השוקולד וחלב הסויה. ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים תוך כדי, עד שמתקבל גנאש שוקולד מבריק.
מוציאים את הבראוניז מהפריזר ויוצקים את הגנאש מעל ומיישרים לשכבה אחידה עם ללקן.
מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים ופולי הקקאו.
מכניסים לפריזר לעשר דקות, מוציאים ומחלצים מהתבנית. חותכים לקוביות בראוניז בגודל שאוהבים.
מאחסנים במקרר לעש שבוע או בפריזר עד חודש.