לצנצנת בנפח 1 ליטר מכניסים קמח ואבקת אפייה. מערבבים ומשטחים לתחתית הצנצנת.
מוסיפים את שיבולת השועל ודוחסים.
מוסיפים את הסוכר החום ודחוסים.
מוסיפים את הסוכר הלבן ומשטחים.
מוסיפים את המלח והקינמון ומעל את האגוזים והחמוציות.
סוגרים את הצנצנת ומקשטים בנייר שמקתצ'בצ'ים ועוטפים בסרט (בסרטון יש הדגמה מדוייקת לאיך עושים את זה).
חממו תנור ל-180 מעלות. רפדו תבנית אפייה גדולה בנייר פרגמנט.
בקערה בינונית טרפו היטב שמן וביצה.
הוסיפו פנימה את תוכן הצנצנת וערבבו עד לאיחוד.
בעזרת 2 כפיות או כפית גלידה קפיצית קטנה עצבו עוגיות בגודל רצוי.
אפו בתנור 12-15 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. זמן האפייה תלוי בגודל העוגיות ומתקצר ככל שהעוגיות קטנות יותר.