מערבבית בקערה פיטרוזליה, כוסברה, שום, שמן ומלח.
חורצים את הדגים משני הצדדים וממליחים.
מניחים את הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
ממלאים את הדגים בתערובת הירוקים ופרוסות הלימון ומשאירים קצת מהתערובת למילוי החריצים.
מוסיפים עוד 2-3 פלחי לימון על כל דג.
מוסיפים לתבנית את אשכולות השרי ושיני השום.
שופכים שמן זית מעל הכל ומפזרים מעט מלח.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך חצי שעה.
מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לעוד חצי שעה.
מגישים חם