Go Back
הדפס

צ'יפס אפוי בתנור

מצרכים

  • 700 גרם תפוחי אדמה כ-2 תפוחי אדמה גדולים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי או אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

  1. פורסים את תפוחי האדמה למקלות צ'יפס בעובי של כ-1 ס"מ ומייבשים עם נייר מגבת.

  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בכף שמן.

  3. מוסיפים לתתבנית את תפוחי האדמה הפרוסים, מערבבים כך שכל שהקורנפלור יעטוף את כל תפוחי האדמה.

  4. מתבלים במלח, שום, פפריקה ושמן ומערבבים היטב.

  5. מסדרים את הצ'יפסים על התבנית בשכבה אחידה ומשתדלים שלא יגעו אחד בשני.

  6. עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

  7. מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר האלומיניום, הופכים את הצ'יפסים ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.

  8. מוציאים מהתנור ושוב הופכים את הצ'יפסים.

  9. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.

  10. מגישים חם.