לבלנד עוצמתי או מעבד מזון מכניסים אגוזי מלך, שקדים, תמרים, קקאו ומלח גס.
טוחנים את המרכיבים עד משתקבלת עיסה פירורית.
מעבירים את העיסה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
מעבירים לפריזר לקרור לחצי שעה.
מכינים את הגנאש: בקערית עמידה למיקרו מניחים את השוקולד וחלב הסויה. ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים תוך כדי, עד שמתקבל גנאש שוקולד מבריק.
מוציאים את העוגה מהפריזר ויוצקים את הגנאש מעל ומיישרים לשכבה אחידה עם ללקן.
מפזרים מעל קוקוס טחון.
מכניסים לפריזר לעשר דקות, מוציאים ומחלצים מהתבנית.
מאחסנים במקרר לעש שבוע או בפריזר עד חודש.