Go Back
הדפס

מצה בריי - מתכון למצה בריי קלאסי

מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 4 מצות רטובות מרטיבים מתחת לזרם מים ומנערים היטב
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • ספריי שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מפוררים את המצות לקערה בינונית.

  2. בקערית נפרדת טורפים את הביצים ביחד עם התבלינים.

  3. מחממים מחבת גדולה ושמנים בספריי שמן.

  4. שופכים את הבלילה למחבת ומשטחים.

  5. מטגנים את המצייה על צדה האחד, כשהיא מתחילה להזהיב הופכים לצד שני ומטגנים עוד כ-2 דקות עד ששני הצדדים זהובים ופריכים.

  6. מגישים חם.