Go Back
הדפס

עוגיות קוקוס של דודה רוקי

מספר מנות 28 עוגיות

מצרכים

  • 2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות ממי הבישול
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית וניל
  • 50 גרם חמאה אפשר גם מרגרינה לגרסת פרווה
  • 200 גרם קוקוס טחון
  • 2 חלבונים

הוראות הכנה

  1. מכניסים את תפוחי האדמה המקולפים לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לריכוך

  2. מעבירים את תפוחי האדמה המבושלים, חמאה ומי בישול לקערה ומועכים עם מזלג למרקם של פירה.

  3. מוסיפים פנימה את הסוכר והוניל ומערבבים.

  4. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

  5. מוסיפים את חלבוני הביצה ומערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה.

  6. יוצרים עם ידיים קונוסים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  7. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

  8. מאחסנים בקופסה סגורה על השיש.