מכניסים את תפוחי האדמה המקולפים לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לריכוך
מעבירים את תפוחי האדמה המבושלים, חמאה ומי בישול לקערה ומועכים עם מזלג למרקם של פירה.
מוסיפים פנימה את הסוכר והוניל ומערבבים.
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.
מוסיפים את חלבוני הביצה ומערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה.
יוצרים עם ידיים קונוסים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מאחסנים בקופסה סגורה על השיש.