Go Back
הדפס

ספרינג רול טופו וירקות

מספר מנות 20 רולים

מצרכים

טופו בתנור

  • 300 גרם טופו
  • 1/4 כוס סויה דל נתרן

רוטב

  • 1/4 כוס סויה דל נתרן
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 1 כפית צ'ילי

לגלגול הרולים

  • 20 יחידות נירות אורז גדולים
  • 5 עלי חסה ערבית שטופים וקרועים
  • 2 גזרים פרוסים למקלונים דקיקים
  • 2 מלפפונים פרוסים למקלונים דקים
  • 1 פלפל צהוב פרוס למקלונים דקים
  • 1 פלפל אדום פרוס למקלונים דקים
  • 1/4 ראש כרוב סגול פרוס למקלונים דקים
  • עלי נענע
  • עלי כוסברה
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה

מתחילים מלהכין את הטופו

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מסננים את הטופו מנוזלים וסופגים את שאריות הנוזל עם נייר מגבת.

  3. חותכים את הטופו לרצועות בעובי 1-2 ס"מ.

  4. מניחים את רצועות הטופו בתבנית ושופכים מעל את הסויה. דואגים שהטופו יעטוף את כל הרצועות.

  5. אופים בתנור 15 דקות או עד שהטופו מזהיב.

מכינים את הרוטב

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערית קטנה.

מרכיבים את הרולים:

  1. מרטיבים נייר אורז במים קרים ל1-2 שניות. מניחים את הנייר על משטח עץ.

  2. מסדרים בחלקו התחתון של כל עיגול נייר אורז: עלי נענע, כוסברה וחסה. מוסיפים כרוב סגול, גזר, פלפל צהוב ורצועת טופו.

  3. תופסים את החלק התחתון של הנייר ומקפלים מעל לכל המרכיבים. סוגרים את הצדדים פנימה וממשיכים לגלגל לרול מהודק. *בסרטון אני מדגימה בדיוק איך לגלגל

  4. מסדרים יפה על צלחת ומגישים לצד הרוטב.