מכינים את הבצק: מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים עד שמתחילים להיווצר גושים. ממשיכים ללוש עם הידיים עד שמתקבל כדור בצק אחיד.
עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-40 דקות.
בנתיים מכינים את האנטיפסי: מכניסים את כל הירקות לקערה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מעבירים את הירקות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ררבע שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מרכיבים את הגלאט: מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים על נייר אפייה. מרדדים לדיסקית בעובי 1/4 ס"מ.
מורחים את מרכז הגאלט בפסטו ודואגים להשאיר 2-3 ס"מ של שוליים ללא פסטו.
מניחים ירקות במרכז וסוגרים את השוליים פנימה.
מברישים את השוליים בשמן זית ואופים על 180 מעלות, כ-40 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מגישים חם.