Go Back
הדפס

חמאת קשיו ביתית

מצרכים

  • 2 כוסות קשיו שבורים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. מפזרים את הקשיו בשכבה אחידה על תבנית אפייה.

  3. קולים את הקשיו עד להזהבה, כחמש דקות.

  4. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים למעבד מזון או בלנדר חזק.

  5. טוחנים את הקשיו עד לקבלת מרקם רצוי.

הערות

  • אם אתם אוהבים את חמאת הקשיו שלכם יותר נוזלית, ניתן להוסיף 1-2 כפות שמן זית או קנולה
  • לקבלת חמאת קשיו מעט מלוחה, מוסיפים חצי כפית מלח לפני שמתחילי לטחון
  • אפשר להוסיף בסוף הטחינה, 2 כפות של פולי קפה ולת עוד טחינה של 1/2 דקה לקבל חמאת קשיו עם פולי קפה גרוסים