Go Back
הדפס

זודלס - פסטה זוקיני

מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 3 זוקיני גדולים
  • 1 כף שמן זית
  • 5 שיני שום
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות אפשר גם יותר אם אוהבים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גס
  • 1 חופן עלי בזיליקום טריים

הוראות הכנה

  1. מכינים את הזודלס: שוטפים את הזוקינים ומכניסים למכשיר ספירולייזר. אם אין לכם ספירולייזר אתם לגמרי יכולים להשתמש בקולפן ג'וליאנים.

  2. מחממים שמן ושיני שום במחבת.

  3. מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים 2 דקות.

  4. מוסיפים את הזודלס, מלח ופלפל ומקפיצים עוד 3 -5 דקות. עד שהזודלס מתרככים מעט אבל לא רכים מדי.

  5. מוסיפים בזיליקום, נותנים עוד ערבוב ומגישים.

  6. אם רוצים אפשר לפזר מעל קוביות פטה 5%.