Go Back
הדפס

וופל בלגי בריא

מספר מנות 8 וופלים

מצרכים

  • 1 כוס חלב אפשר צמחי או רגיל
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח שיבולת שועל אפשר גם קמח לבן או כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים טוסטר וופלים.

  2. מערבבים בקערה חלב, שמן, ביצה ומחית וניל.

  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה

  4. מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד לאיחוד. זה ממש בסדר אם יש קצת גושים בבלילה.

  5. יוצקים 2 כפות מהבלילה לכל שקע.

  6. סוגרים את הטוסטר ומשאירים סגור עד שמפסיקים לצאת אדים מהצדדים והריח בבית משגע.

  7. מגישים חפ עם מעט מייפל ופרות חתוכים בצד.

הערות

  • אם אתם רוצים להקפיא את הוופלים, חשוב מאוד לצנן אותם היטב על רשת צינון ואז להעביר לשקית זיפ לוק.