מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, מלח, קינמון וסוכר חום.
מוסיפים את הגזר והג'ינג'ר ומערבבים.
מוסיפים בננה, שמן, ביצה ווניל ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
בעזרת כף קפיצית או 2 כפות יוצרים כדור ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט. חשוב להניח את העוגיות במרווח של 3-5 ס"מ אחת מהשנייה.
אופים 15-18 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום. העוגיות נשמרות 3 ימים בטמפרטורת החדר.