מקלפים את הבננות וחוצים לחצאים.
נועצים שיפוד או מקל ארטיק במרכז כל חצי בננה. מניחים את הבננות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לפריזר לשעה.
ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לכוס גבוהה.
מוציאים את הבננות מהפריזר וטובלים כל אחת בשוקולד. מפזרים מעל מעט פקאנים ומחזירים לתבנית. השוקולד מתקשה תוך דקה ואפשר כבר להגיש.
אם רוצים לשמור בפריזר, אפשר לעטוף את התבנית בניילון נצמד ולהחזיר להקפאה.
גיוונים:
אפשר לפזר מעל השוקולד קוקוס, קוקו ניבס, בוטנים קלויים או שקדים.
אם אתם אוהבים אפשר גם לפזר מעל מעט מלח מלדון וצ'ילי יבש.