Go Back
הדפס

ארטיק שוקו בננה בריא וטבעוני

מספר מנות 6 ארטיקים

מצרכים

  • 3 בננות
  • 1 כוס שוקולד מריר 60%
  • 1/4 כוס פקאנים קצוצים לא חובה

הוראות הכנה

  1. מקלפים את הבננות וחוצים לחצאים.

  2. נועצים שיפוד או מקל ארטיק במרכז כל חצי בננה. מניחים את הבננות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לפריזר לשעה.

  3. ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לכוס גבוהה.

  4. מוציאים את הבננות מהפריזר וטובלים כל אחת בשוקולד. מפזרים מעל מעט פקאנים ומחזירים לתבנית. השוקולד מתקשה תוך דקה ואפשר כבר להגיש.

  5. אם רוצים לשמור בפריזר, אפשר לעטוף את התבנית בניילון נצמד ולהחזיר להקפאה.

הערות

גיוונים:

אפשר לפזר מעל השוקולד קוקוס, קוקו ניבס, בוטנים קלויים או שקדים.
אם אתם אוהבים אפשר גם לפזר מעל מעט מלח מלדון וצ'ילי יבש.