Go Back
הדפס

איך לבשל ברוקולי - מתכון לברוקולי מוקפץ

מספר מנות 4 מנות

מצרכים

  • 2 ראשי ברוקולי מפורקים לפרחים בגודל שווה
  • 4-5 שיני שום קצוצות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה

  1. במחבת רחבה מחממים שום ושמן זית.

  2. כשהשום מתחיל להזהיב מוסיפים את פרחי הברוקולי. מערבבים מעט ומחכים שהברוקלי ישנה את הצבע לירוק עמוק.

  3. מוסיפים מים ומכסים את המחבת עם מכסה.

  4. מאדים 3-5 דקות, תלוי כמה רך אתם אוהבים את הברוקולי.

  5. מגישים חם.

הערות

אם רוצים לשמור במקרר, מצננים לטמפ' החדר ומעבירים למיכל אטום.