משרים את גרגרי החומוס במים במשך לילה. אם חם בבית השרו את החומוסים במקרר, כדי שלא יחמיצו.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפסים תבנית בנייר אפייה.
מסננים את החומוסים מהמים.
מכניסים את כל המרכיבים לקערה של מעבד מזון. טוחנים בפולסים עד שמתקבל מרקם פירורי אחיד.
בעזרת כף קפיצית לוקחים מהתערובת ומכדררים לכדורים עם ידיים רטובות. מניחים את הכדורים בתבנית ומרססים בספריי שמן.
אופים 20-25 דקות או עד שהכדורים מזהיבים.
מגישים עם המון ירקות חתוכים גס, טחינה או צזיקי.