Go Back
הדפס

צ'אנקים של גרנולה שמכינים בחמש דקות

מצרכים

  • 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס קוואקר
  • 1 כוס אגוזים אני עשיתי חצי שקדים חצי פיסטוקים
  • 3/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח מלדון או מלח גס

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, כך שהכל יעטף בדבש וזמן הזית.

  3. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט ומשטחים לעובי של 1.5 ס"מ.

  4. אופים 25-35 דקות או עד שהקצוות מתחילים להזהיב.

  5. מוציאים מהתנור ונותנים לגרנולה להצטנן לטמפרטיורת החדר.

  6. שוברים את הגרנולה לצ'אנקים ומאחסנים בצנצנת סגורה על השיש.