פורסים את קלחי התירס לרבעים - מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים לאורכו גם. כך שמתקבלים 4 חלקים.
מניחים את רבעי התירס על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כך ששיני התירס יהיו קלפי מעלה.
מכינים את התבלינים: מערבבים בקערה שמן זית, צ'ילי, אבקת שום, פלפל שחור, מלח וגרידת לימון.
מורחים את התירסים בתבלינים.
אופים בתנור על 180 מעלות 15-20 דקות או עד שהתירסים מתקפלים מעט ומזהיבים.
מגישים את התירסים חמים עם מעט פרמזן ופיטרוזליה קצוצה מעל.