Go Back
הדפס

קפה דלגונה - קפה קוריאני קר

מספר מנות 2 כוסות

מצרכים

לקרחונים

  • 2 כפיות קפה נמס שאוהבים אפשר גם בטעמים
  • 1 - 1/4 כוסות מים

לקצף

  • 2 כפות קפה נמס
  • 2 כפות סוכר אפשר גם חום
  • 2 כפות מים רותחים

לקפה

  • 1 ו-1/4 כוסות חלב אפשר צמחי

הוראות הכנה

  1. מכינים קפה ומעבירים לתבנית של קרחונים. מבניסים לפריזר ומקפיאים ללפחות 3 שעות.

להכנת הקצף

  1. מכניסים לקערה קפה נמס, סוכר ומים רותחים.

  2. טורפים עם מטרפה ידנית או מקצף יד חשמלי עד שמתקבל קצף יציב.

מכינים את הדלגונה

  1. מכניסים את קרחוני הקפה שהכנו מראש ל-2 כוסות.

  2. שופכים 3/4 כוס חלב לכל כוס.

  3. מניחים מהקצף מעל לכל כוס.

  4. מומלץ לערבב עם קש לפני שלוגמים.