בקערה גדולה מערבבים שמן וסוכר עד שמקבלים תערובת אחידה.
מוסיפים פנימה ביצה ומים וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
בכוס מדידה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הג'ינג'ר והקינמון.
מקפלים את היבשים לרטובים ומערבבים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מוסיפים פנימה קוואקר, שיבולת שועל, אגוזים ותפוח ומערבבים עד שהכל נטמע בתערובת.
מרפדים תבניות אפייה בנייר פרגמנט. בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית יוצרים כדורים מהתערובת ומניחים בתבניות במרחק 5 ס"מ אחת מהשניה.
אופים ב-170 מעלות 12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
מצננים היטב לפני ההגשה. העוגיות נשמרות מעולה במשך 5 ימים בקופסה סגורה.