Go Back
הדפס

חטיף גרנולה חמאת בוטנים ודבש ללא אפייה

מספר מנות 16 חטיפים

מצרכים

  • 2 ו-1/2 כוס שיבולת שועל
  • 3/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כפית מלח מלדון או מלח גס

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה.

  2. מערבבים עד לאיחוד.

  3. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה בגודל 20X20 ס"מ.

  4. מעבירים את התבנית למקרר ללפחות 3 שעות.

  5. מחלצים מהתבנית וחותכים לחטיפים בגודל רצוי.