מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית הדונאטס.
מבשלים את הדלעת במיקרוגל כ-10 דקות, עד לריכוך מלא.
בינתיים שמים בקערה גדולה את החלב והחומץ ומניחים בצד ל-5 דקות.
מוסיפים לקערה את הדלעת, הביצים, הסוכר, התבלינים ושמן הקוקוס, ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית כך שתמלא עד ל-3/4 מגובה השקעים. אופים 18-15 דקות, עד להזהבה ומוציאים.
לאחר שהדונאטס צוננים, מחלצים אותם מהתבנית. מצפים לפי הטעם, ברוטב שוקולד, זיגוג סוכר או אבקת סוכר.