מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.
מכינים את התה: שופכים מים רותחים על התיון ומניחים בצד להצטנן.
מכניסים לקערה ביצה וסוכר ומקציפים עם מקצף ידני חמש דקות, עד שמתקבלת בלילה תפוחה.
מוסיפים לבלילה דבש, תה ושמן ומקציפים עד לאיחוד.
מוסיפים את היבשים ומערבבים עם לקקן עד לאיחוד. שימו לב שמתקבלת בלילה מאוד נוזלית וזה בסדר.
מעבירים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל מעט קוואקר לקישוט.
אופים 45 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.