Go Back
הדפס

חטיף באונטי טבעוני מ-4 מרכיבים בלבד

מספר מנות 17 חטיפים
קלוריות 180 קק"ל

מצרכים

  • 2 ו-1/2 כוסות קוקוס טחון 200 גרם
  • 1 פחית קרם קוקוס מקורר
  • 2 כפות מייפל טבעי
  • 200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

הוראות הכנה

  1. מכניסים למעבד מזון קוקוס, מייפל ורק את החלק המוצק של קרם הקוקוס (ראו הערות).

  2. טוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  3. עם ידיים רטובות מעט יוצרים כ-17 כדורים בגודל שווה. אם רוצים אפשר לקבב כל כדור לאליפסה.

  4. את הכדורים מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לפריזר ל-20 דקות.

  5. בנתיים מכינים את השוקולד: מכניסים את השוקולד לכלי חסין חום וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות, עד שהשוקולד נמס לגמרי. אם רוצים בשלב זה אפשר להוסיף כף שמן כדי שהשוקולד ישאר מבריק גם אחרי ההקפאה.

  6. טובלים כל חטיף בשוקולד במומס ומוציאים עם מזלג, מקפידים לנער את עודפי השוקולד, ומניחים בחזרה בתבנית.

  7. מחזירים את התבנית לפריזר לחצי שעה.

  8. מאחסנים את החטיפים בכלי אטום במקרר לעד שבועיים.