מקלפים את כל הירקות.
קוצצים את הבצל והשום דק. קוצצים את הדלעת לקוביות ואת הגזר והזוקיני לפרוסות ואז כל פרוסה במרכז. קוצצים את הסלרי לקוביות ואת העלים קוצצים דק.
חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
מחממים סיר עם שמן, בצל ושום. מטגנים את הבצל והשום עד לריכוך.
מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים עד שהן הופכות לבנות.
מוסיפים את יתר הירקות, מערבבים ומבשלים עוד שתיים שלוש דקות.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות. מוסיפים את הפלפל ועלי הדפנה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח וקוואקר ומנמיחים את האש. מבשלים עוד 15 דקות ומורידים מהאש.
מגישים חם.