Go Back
הדפס

פרוזן יוגורט פירות יער

מספר מנות 1 פרוזן

מצרכים

  • 200 מ"ל יוגורט 3% אפשר לשחק עם אחוזי השומן
  • 1/2 כוס מיקס פירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
  • 1 כפית מייפל טבעי

הוראות הכנה

  1. מעבירים את היוגורט לתבנית קרחונים ומכניסים לפריזר ללפחות שעתיים.

  2. מכניסים את קרחוני היוגורט, פירות היער והמייפל לכוס הנינג'ה שייקר או לבלנדר עוצמתי.

  3. טוחנים עד לקבלת מרקם רצוי ומגישים.

הערות

  • אפשר לשחק עם טעמי הפרי לפי העדפה אישית.
  • אפשר להוסיף פקאנים מסוקרים או אגוזים שאוהבים לפני שמתחילים לטחון